Magic Night

DEICHMANN MAGIC NIGHT – JAHORINA 2016

Uspešno je održan jedanaeseti po redu, Deichmann Magic Night u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina. Novinari su imali priliku da uživaju preko celog vikenda u prirodnim lepotama planine Jahorina, spa uslugama u hotelu Vučko, a tako i u izuzetnoj ponudi hrani i pića, i organizovanim večernjim zabavama.
I ovom prilikom na manifestaciji Deichamann Magic Night smo imali prilike da vidimo modne predloge autfita za najludju noć. Program su vodile Ivana Stanković, poznati model i Milica Bursać naša renomirana voditeljka.
Kompanija Deichmann je prikazala kolekciju obuće za sezonu 2016/2017, i ponudila veliki izbor modela cipela i čizama, sa naglaskom da je trend gležnjači i u nastupajućoj sezoni i dalje veoma aktuelan. Revijiu je otvorila poznata kreatorka Suzana Perić koja se po prvi put oprobala u ulozi manekenke i tako zadobila ogromne simpatije publike.
Modna kuća Balextra je prikazala svedenu liniju elegantnih crnih haljina koje su izradjene od najfinijih materijala, dok je modna kuća Allegra prikazala kolekciju haljina u atraktivnim i sarenim dezenima, pogodnim kako za poslovne, tako i za svečane prilike.
Premijerno je prikazana autorska revija stiliste Nemanje Pantelića pod nazivom Gea Cut. Njegovi modeli su inspirisani geometrijom, muškim krojevima odeće, kao i igrom različitih formi i materijala. Nemanjine modele na reviji ponela je i specijalna gošća, Maja Manojlović , voditeljka, koju je publika pozdravila velikim aplauzom.
Po završetku modnih revija usledila je tradicionalna Deichmann Magic Night žurka gde su učesnici, novinari i zvanice zabavljale uz živu muziku do kasno u noć. Još jedno nezaboravno magično putovanje ostaje kao trajna uspomena iz Olimpijskog centra Jahorina.

GALERIJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *