Magic Night

Deichmann Magic Night – hotel Grand Palazzo, Poreč

Osmi po redu Deichmann Magic night održan je u subotu 20. juna u hotelu Grand Palazzo u Poreču. Svoju kolekciju atraktivnih cipela za ovu sezonu predstavila je kompanija Deichmann, a da su cipele ženska slabost odavno je poznato, medjutim ovaj događaj je dokazao da se moda visoko kotira i na listi prioriteta naših poznatih muškaraca.
Modele obuće Deichmann za predstojeću sezonu predstavili su Niggor, Stefan Buzurović, Danijela Jankov, Irina Kruška, Katarina Lazarević, Maja Manojlovic, Bata Spasojević, ali i najpoznatije manekenke stare Jugoslavije Ljiljana Perović i Tamara Bakić. Voditeljke Nina Lečić i Ivana Stanković bile su pravi domaćini ovog dogadjaja koji je svojom pesmom razveselila Alka Vujica sa svojim novim hitom “Hitna Pomoć”.
Boris Kosmač, pevac i imitator oduševio je medije ali i sve prisutne svojom imitacijom Tine Tarner. Nakon revije obuće modne kuće Deichmann,kostime u baroknom i rokoko stilu predstavila je dizajnerka Maja Krsmanović, a nakonmodnog dela svi gosti uživali su u muzičkom programu.
Tokom boravka u Poreču, mediji iz Srbije imali su priliku da upoznaju lokalni hedonizam Istre, gustirajući poznatu Istarsku Malvaziju, vinarije Laguna, koja pored dobrih vina ima i svoju proizvodnju sireva i maslinovog ulja. Takodje konoba Pijero je bila domačin u prezentaciji i degustaciji egzotičnih i slatkih istarskih rakija koje se prave od razlicitih sastojaka koji se gaje u Istri.
Sve prisutne je pozdravio Gradonačelnik Poreča Edi Stifanić, koji je izneo svoje zadovoljstvo zbog dolaska predstavnika srpskih medija u Poreč i nade da će ljudi iz Srbije nastaviti da budu dragi gosti ovog primorskog grada.
Pored mnogih Vip ličnosti veliku pažnju privukao je gost hotela Grand Palazzo Poreč, Džej Ramadanovski koji je svojom pevačkim umećem uveselio sve prisutne.